ATEX incompany

Vanaf 10 personen is het mogelijk een ATEX cursus op uw locatie te organiseren.
De ATEX incompany cursus bestaat uit 2 onderdelen: een theoriedeel en de examentraining met aansluitend groepsexamen op uw locatie.
Het cursuspakket bestaat dan uit de lesstof (onze online cursus of een lesboek) en de klassikale dag op uw locatie met een klassikale training door een docent, gevolgd door het onafhankelijke schriftelijke groepsexamen. Het groepsexamen kan op uw locatie plaatsvinden als uw locatie aan enkele specifieke eisen voldoet. Het voordeel van een ATEX cursus op uw locatie is dat uw medewerkers niet hoeven te reizen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aantal kandidaten*  

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

Hoe werkt ATEX incompany?

ATEXdirect organiseert de ATEX Incompany cursus op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en u kiest vervolgens of zij een ATEX Basis cursus of ATEX Vervolg cursus moeten volgen. Voorts bepaalt u de datum van het groepsexamen. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning of krijgt u de lesboeken toegestuurd. Voorts krijgen de medewerkers een uitnodiging voor het groepsexamen met bijbehorende spelregels.

Theorie

De theorie volgen de cursisten via internet of leren zij uit het lesboek, voorafgaand aan de dag op uw locatie.
Met de online cursus doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De online cursus is 24 uur per dag beschikbaar. De online cursus bestaat uit 7 interactieve modules inclusief een oefentoets per module, een digitaal naslagwerk en een onbeperkt aantal proefexamens. In een gemiddelde studietijd van 10 uur leren uw medewerkers alles wat men moet weten over veilig werken in een explosiegevaarlijke omgeving. De online cursus wordt afgesloten met een online proefexamen. Daarna gaat u op voor het onafhankelijke schriftelijke ATEX examen.

Examentraining

De docent komt naar uw locatie. De docent behandelt de vragen van de cursisten en oefent een ATEX proefexamen.

ATEX Groepsexamen

Inmiddels is de examinator op uw locatie gearriveerd. Aansluitend vindt het onafhankelijke schriftelijke groepsexamen plaats. Binnen 4 werkdagen na het groepsexamen ontvangen u en de cursisten de uitslag. Binnen 2 weken na de uitslag ontvangen de geslaagde cursisten hun persoonlijke ATEX certificaat. Het ATEX certificaat is vijf jaar geldig.